Middenstand Sint-Antonius zet zich in voor HOPE Benefiet tijdens De Warmste Week

warmste_week

De Warmste Week bij de Middenstand

Sint-Antonius Zoersel draagt zijn steentje bij aan De Warmste Week van Music for Life! Samen met de deelnemende handelszaken van de Middenstand Sint-Antonius, sparen we kleine ‘rosse’ eurocentjes bijeen voor HOPE Benefiet. Bij onze handelaars zullen er grote spaaremmers geplaatst worden bij de kassa waar mensen hun kleingeld kunnen deponeren. Zo kunnen we met z’n allen HOPE Benefiet helpen door een mooi bedrag bijeen te krijgen voor dit fantastische goede doel. Op deze manier ben je ook ineens van die kleine centjes af, toch?

HOPE’ is de organisatie van de in juni overleden Rupert Suply. Hij vocht acht jaar lang tegen de ziekte kanker, maar heeft desondanks zijn erg zware ziekte nooit stilgezeten. Hij richtte zijn eigen VZW op die allerlei toffe acties en leuke evenementen organiseert. De opbrengst van deze geweldige benefieten (HOPE Benefiet) gaat rechtstreeks naar het kankeronderzoek uitgevoerd door het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen (UZA) . Sinds 2016 zet HOPE zich in om kanker meer begrijpelijk te maken bij kleine kinderen. Na Ruperts overlijden, zetten zijn vrouw, familie en vrienden zijn organisatie en zijn dromen verder. Alle beetjes helpen. Alle opbrengsten worden dus uiteraard gebruikt om HOPE Benefiet te steunen.

warmste_week_spaaremmer

 

Zie je dus binnenkort een soortgelijk emmertje in onze handelszaken staan? Twijfel dan niet om al jouw rosse centjes te doneren en zo HOPE Benefiet te steunen! Zo zet je het harde werk van Rupert samen met ons mee verder! Meer informatie over HOPE Benefiet vind je op de website van HOPE Benefiet www.hopebenefiet.com.