Word lid van onze middenstandsvereniging!

Middenstandsvereniging Sint-Antonius is een vereniging van handelaars, ambachtslieden, vrije beroepen en ondernemingen die voor een beperkte lidmaatschapsbijdrage de belangen van zijn leden verdedigt en er zorg voor draagt dat zij hun ondernemerschap zo goed mogelijk kunnen uitoefenen. Daarnaast is de middenstandsvereniging ook een vriendenkring van zelfstandige ondernemers die op geregelde tijdstippen tal van activiteiten organiseren. Ondertussen bestaat onze vereniging al uit meer dan 60 leden.

Wie kan lid worden?

Elke zelfstandige ondernemer die gevestigd is in de gemeente Sint-Antonius.

Wat mag je verwachten van lidmaatschap?

  • Gratis advies en belangenverdediging: als middenstandvereniging verdedigen wij jouw belangen naar de gemeente toe, denk maar aan parkeerbeleid, veiligheid in de winkelstraten of wegenwerken.
  • Gratis deelname aan al onze publieksactiviteiten: als lid ben je verzekerd van een gratis stand op onze jaarlijkse braderij en kerstnocturne. Daarnaast wordt jouw zaak vermeld op onze website en word je opgenomen in ons informatienetwerk BIN-Z.
  • Gast op al onze ledenactiviteiten: elk jaar organiseren wij 2 ledenvergaderingen, een nieuwjaarsreceptie en verschillende uitstappen. Daarnaast nodigen we geregeld sprekers uit rond actuele thema’s voor middenstanders.

Wat kost het lidmaatschap?

  • Lidmaatschap voor één jaar kost 200 euro.

Schrijf je in als nieuw lid of schrijf je opnieuw in!